7 feb 2018, 10:27

За любовта 

  Poesía
1026 0 4

Налей ми догоре, приятелко, вино
тази вечер ще пием за любовта!
Да пресушим бутилката със стара реколта,

да утешим нашите сърца!

 

Млади сме ние и не съзнаваме кое е истина,

кое лъжа.
Скитаме из празни обещания,

вярваме в чудеса...
Отново ще разкажем стари истории,

в търсене на топлина, 

липси ще опитаме да запълним, да полетим със счупени крила.

 

Изпита е вече последната капка, остана ни само тъга,

която дълбоко ще заровим в нашите млади сърца.
Още много наздравици ще вдигаме за нашата самота, 
още много сълзи ще избършем от невръстните лица!
Но един ден наздравица ще вдигнем за любовта,

която е до нас и дарява ни топлина!


 

© Диди Иванова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Вино и любов »

23 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??