Не се лъжи, че съм поредната в грешка,
дето мисли, че ти си Мъжа,
проклетата мъка ме тласна
в ръцете ти -
търся подслон да прекарам нощта.
Любов не давам,
нито искам!
Аз за малко ще се настаня.
Докосната от слънчев лъч,
от прегръдката ти ще се изпаря.
© Снежа Todos los derechos reservados