28.04.2013 г., 10:56 ч.  

За малко 

  Поезия
759 0 0

Не се лъжи, че съм поредната в грешка,

дето мисли, че ти си Мъжа,

проклетата мъка ме тласна

в ръцете ти -

търся подслон да прекарам нощта.

Любов не давам, 

нито искам!

Аз за малко ще се настаня.

Докосната от слънчев лъч,

от прегръдката ти ще се изпаря.

 

 

© Снежа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??