Една едничка си за мене,
една едничка на света.
Само тебе аз обичам,
само ти си в моята душа.
Пътищата мои ти показваш,
пътища, в които да вървя.
Обичам те и всичко си за мен,
майчице мила, нежна и добра.
Искрица светла си за мен,
искрица вечна в моето сърце.
Една невероятна и красива дама,
прекрасна, чувствена жена.
Но много често ти си тъжна
и виновна за това съм аз!
Прости ми грешките неволни!
Съжалявам много за това.
Обичам те и вечно ще те помня
усмихната и с бляскащо лице.
Ръцете мои вплитам с твоите
с надежда ти да ми простиш.
Дете за тебе вечно ще остана,
твоята мила, малка дъщеря.
Прости ми, че те наранявам!
Повярвай ми, не искам аз това.
Обичта ми към тебе е безкрайна -
обич нежна, силна, всеотдайна.
Благодарна съм за всичко що ми даде,
благодаря ти и целувам ти ръка,
ръка на нежна, мила и гальовна,
ръка на най-добрата жена!
Всички права запазени! Дани Стефанова
© Дани Стефанова Todos los derechos reservados