26.03.2005 г., 19:53 ч.

За мама 

  Поезия
5285 0 4

Една едничка си за мене,

една едничка на света.

Само тебе аз обичам,

само ти си в моята душа.

Пътищата мои ти показваш,

пътища, в които да вървя.

Обичам те и всичко си за мен,

майчице мила, нежна и добра.

Искрица светла си за мен,

искрица вечна в моето сърце.

Една невероятна и красива дама,

прекрасна, чувствена жена.

Но много често ти си тъжна

и виновна за това съм аз!

Прости ми грешките неволни!

Съжалявам много за това.

Обичам те и вечно ще те помня

усмихната и с бляскащо лице.

Ръцете мои вплитам с твоите

с надежда ти да ми простиш.

Дете за тебе вечно ще остана,

твоята мила, малка дъщеря.

Прости ми, че те наранявам!

Повярвай ми, не искам аз това.

Обичта ми към тебе е безкрайна -

обич нежна, силна, всеотдайна.

Благодарна съм за всичко що ми даде,

благодаря ти и целувам ти ръка,

ръка на нежна, мила и гальовна,

ръка на най-добрата жена!   

Всички права запазени! Дани Стефанова

© Дани Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??