25 may 2010, 14:15

За мама 

  Poesía » Otra
1185 0 1

Мила мамо,

много те обичам!

Ти най-добрата

си за мен

и те искам близо

всяка нощ и всеки ден!

Много пъти ми се караш,

ала после ми прощаваш.

В най-хубавите сънища

ти ми се явяваш!

Ако си далеч,

ще си проправя път със меч,

ще мина през огън

и през лед само за теб!

За да си близо до мен

всяка нощ и всеки ден!

 

 

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??