25 мая 2010 г., 14:15

За мама 

  Поэзия » Другая
1180 0 1

Мила мамо,

много те обичам!

Ти най-добрата

си за мен

и те искам близо

всяка нощ и всеки ден!

Много пъти ми се караш,

ала после ми прощаваш.

В най-хубавите сънища

ти ми се явяваш!

Ако си далеч,

ще си проправя път със меч,

ще мина през огън

и през лед само за теб!

За да си близо до мен

всяка нощ и всеки ден!

 

 

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??