Скачай, тичай, лети!
Тя те чака там,
вечно бягаща,
вечно изплъзваща се,
винаги с една крачка пред теб.
Гони я, викай, давай!
Може да я стигнеш. А струва ли си?
Не питай колко.
Колкото един живот, колкото един свят, колкото една вселена.
И на прага на мечтата пак би ù дал всичко, само за да я имаш.
Нали затова си човек - да се преклониш пред нещо повече от теб,
пред нещо по-велико от съществуването ти.
© Ааа Todos los derechos reservados