Mar 25, 2010, 10:35 PM

За мечтата 

  Poetry » Other
717 0 0

Скачай, тичай, лети!
Тя те чака там,

вечно бягаща,
вечно изплъзваща се,

винаги с една крачка пред теб.
Гони я, викай, давай!
Може да я стигнеш. А струва ли си?
Не питай колко.
Колкото един живот, колкото един свят,  колкото една вселена.

И на прага на мечтата пак би ù дал всичко, само за да я имаш.

Нали затова си човек - да се преклониш пред нещо повече от теб,

пред нещо по-велико от съществуването ти.

© Ааа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??