30 sept 2011, 19:59

За мен 

  Poesía » De amor
652 0 5

ЗА МЕН

 

В моя сезон - в края на лятото

любовта ми премина

през вятъра.

В косите ми зарови глава

и очите ти срещнах

във мрака.

В края на лятото.

Есента ни зави

с дъждовни листа

и ръцете ти чаках.

Понякога.

Но ти бягаше с вятъра.

В тази нощ сърцето ми спря.

Ръцете ми , косите ми също,

вместо тебе

прегръщаха мрака.

Но ти оцеля.

В душата ми

и в сърцето ми -

с което те чаках.

А ти...

просто си бил някъде.

Върни се в сърцето ми,

в тялото ми,

в косите ми...

Ти даже

никъде не замина.

Докога ще те обичам,

любими...?

© Марина Анатолиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??