ЗА МЕН
В моя сезон - в края на лятото
любовта ми премина
през вятъра.
В косите ми зарови глава
и очите ти срещнах
във мрака.
В края на лятото.
Есента ни зави
с дъждовни листа
и ръцете ти чаках.
Понякога.
Но ти бягаше с вятъра.
В тази нощ сърцето ми спря.
Ръцете ми , косите ми също,
вместо тебе
прегръщаха мрака.
Но ти оцеля.
В душата ми
и в сърцето ми -
с което те чаках.
А ти...
просто си бил някъде.
Върни се в сърцето ми,
в тялото ми,
в косите ми...
Ти даже
никъде не замина.
Докога ще те обичам,
любими...?
© Марина Анатолиева All rights reserved.
грабна ме, Марина...нй-сърдечно
те поздрааавявам..