За мен беше ти една несбъдната мечта,
сънувах те безкрай в дълги нощи,
в един прекрасен ден случайно,
аз те срещнах,
познах те и се влюбих в теб...
Нереален сън бе ти за мен,
но случи се така, че моята мечта се сбъдна,
обикнах те...
както само аз мога да обичам -
безпределно, искрено и нежно.
За мен беше ти една несбъдната мечта,
сънувах те безкрай в дълги нощи,
съдбата за радост ни събра
и сега изпълвам с любов и нежност
твоите дълги нощи!
Бъди ти винаги до мен,
нуждая се от твоята усмивка,
от гласа ти тих и нежен,
от милувките на твоите ръце...
Ако не уловиш мига
в неговия единствен миг...
който кара сърцето да тупти от радост...
че аз съм тук, в този миг неотлетял...
до края на безкрая и вечната любов!
© Катя Todos los derechos reservados