12 мар. 2010 г., 21:05

За мен беше ти 

  Поэзия » Любовная
824 0 5

 

 

За мен беше ти една несбъдната мечта,

сънувах те безкрай в дълги нощи,

в един прекрасен ден случайно,

аз те срещнах,

познах те и се влюбих в теб...

 

Нереален сън бе ти за мен,

но случи се така, че моята мечта се сбъдна,

обикнах те...

както само аз мога да обичам -

безпределно, искрено и нежно.

 

За мен беше ти една несбъдната мечта,

сънувах те безкрай в дълги нощи,

съдбата за радост ни събра

и сега изпълвам с любов и нежност

твоите дълги нощи!

 

Бъди ти винаги до мен,

нуждая се от твоята усмивка,

от гласа ти тих и нежен,

от милувките на твоите ръце...

 

Ако не уловиш мига

в неговия единствен миг...

който кара сърцето да тупти от радост...

че аз съм тук, в този миг неотлетял...

до края на безкрая и вечната любов!

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??