За мен си...
Очите ми те търсят и не спирам,
притваряйки ги, теб да си мечтая.
Сърцето ми препуска като диво
със ритъм учестен, щом пожелая
да имам теб. А в нощ щом до насита
ме любиш и по тялото настръхват
безброй импулси - тихичко вибрират...
по устните ми розите напъпват.
Докосвай ме, целувай, преоткривай...
Душата ми е жадно откровение.
Ласкай ме... и прощавай, и обичай !
За мен си пристан - мое вдъхновение.
© Камелия Todos los derechos reservados
Открийте и вие свой "пристан на вдъхновение"!!!