6.06.2014 г., 21:33 ч.

За мен си... 

  Поезия
651 1 3

                   За мен си...

 

Очите ми те търсят и не спирам,

притваряйки ги, теб да си мечтая.

Сърцето ми препуска като диво

със ритъм учестен, щом пожелая

 

да имам теб. А в нощ щом до насита

ме любиш и по тялото настръхват

безброй импулси - тихичко вибрират...

по устните ми розите напъпват.

 

Докосвай ме, целувай, преоткривай...

Душата ми е жадно откровение.

Ласкай ме... и прощавай, и обичай !

За мен си пристан - мое вдъхновение.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??