4 oct 2017, 15:03

За мен си всичко 

  Poesía » De amor
435 0 1

Животът със любов окичен -

за мен си всичко,

за други безразличен.

Не влагаш много в моите чувства,

караш да се чувствам ненужна, тъжна, пуста...

Искам времето ти, искам Теб,

аз съм истински човек!

На думи лесно се обича, 

но защо в делата все нещо тича?

противоречиш си и боли,

нека бъде Аз и Ти.

© Карина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??