Животът със любов окичен -
за мен си всичко,
за други безразличен.
Не влагаш много в моите чувства,
караш да се чувствам ненужна, тъжна, пуста...
Искам времето ти, искам Теб,
аз съм истински човек!
На думи лесно се обича,
но защо в делата все нещо тича?
противоречиш си и боли,
нека бъде Аз и Ти.
© Карина Колева All rights reserved.