4 dic 2010, 17:59

За мен ти беше 

  Poesía » De amor
750 0 0

                                                          За мен ти беше    

 

 

  Ти беше пристан, сигурна утеха,

усмивка в сивия ми ден.

Ти беше малък ъгъл, в който да се скрия,

когато на самотата попаднала съм в тежък плен.

Ти беше свежо утро, дихание, даряващо живот.

Целувките превърнаха се в белези на пропиляна в размисли любов.

Ти беше малко животинче, което галих, за да утеша,

а сълзите ми бавно се проливаха, нехаещи за палещия срам.

И времето отмина неусетно.

Отрони се като един сезон.

Но аз останах да се лутам в замъка от пръснат блян.

Замръзнала, умираща почти, бавно стъпвам по натрошените си сълзи...

И питам за сетен път - Къде си ти?

© Христина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??