21 feb 2013, 21:15

За метрото 

  Poesía
403 0 2

Тадъф, тадъф, тадъф, тадъф,

Подземен тътен някакъф.

Нима са пещерните троли.

Поели към у назе голи?

Да ни требът, да ни газът,

Изодоле зле да ни полазът.

Не били ми пещерни титани,

Ни подземни патарани,

Най-било метро локално

Вече пълнофункционално.

© Светлозар Косев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??