Тадъф, тадъф, тадъф, тадъф,
Подземен тътен някакъф.
Нима са пещерните троли.
Поели към у назе голи?
Да ни требът, да ни газът,
Изодоле зле да ни полазът.
Не били ми пещерни титани,
Ни подземни патарани,
Най-било метро локално
Вече пълнофункционално.
© Светлозар Косев Все права защищены