20 may 2007, 15:45

ЗА Морето, Любовта и Още Нещо....... 

  Poesía
1113 0 7
Затвори за миг очи,
              остави се в моите ръце,
              на думите ми,
нека те те водят.

Представи си, че си там,
            накрая на скалата,
            на ръба на пропастта,
            на края на света,
 между рая и ада,
прашинка във вечността...

Не се чувствай нищожна -
колко безкрайна е твоята душа,
носена от вятъра!
                                     Изпъни тялото си напред,
                        ...  Г  Р  А  Ц  И  Я...
                                      спри да дишаш,
                                      не се страхувай -
                           ... Д Ъ Р Ж А    Т  Е !!!
                      
                                 Ти Летиш,
господарка на небето и високите зъбери,
гледащи безстрашно синия безкрай...
                         Миг на сладка В Е Ч Н О С Т,
               миг на сладка С А М О Т А !




??.??.2006

© Веселин В Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Представи се -
    там,
    накрая на скалата,
    на ръба -
    между рай и ад,
    прах
    във вечността...
    Нищожна и безкрайна
    вятърна
    душа...

    Поздрави и успехи!
  • Опитай с по-малко думи - например:
  • На мен стихотворението ми хареса.Силно е.
    Това как ще го наречеш решаваш сам.
    Аз лично,приемам всички тук за приятели и се вслушвам в съветите им.
    Но това също не мога да реша вместо теб.
    6 от мен.
  • Страхотен стих
  • БРАВО!
  • Поздрави!
    Отличен стих!
  • Дано ти се е доверила!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??