Знай, че толкова много те харесах,
още от мига, в който те видях.
Радостно се аз усмихнах,
в настроение аз бях.
Обичам да те виждам как се смееш,
така силно топлиш моята душа.
Откакто те намерих, направо грееш
и ме правиш най-щастливия на света!
Преди да те видя, чувствах че те познавам вече,
преди да се влюбя в теб, обичах те аз.
Съдбите ни се бяха докоснали вече,
ще те обичам до сетния си час!
Не крия, че безумно те обичам,
не крия, че съм влюбен аз в теб.
И никога не ще отричам,
че аз обичам само теб!
© Димитър Табаков Todos los derechos reservados