14.06.2021 г., 10:19 ч.

За моята любима! 

  Поезия » Любовна
626 0 1

Знай, че толкова много те харесах,

още от мига, в който те видях.

Радостно се аз усмихнах,

в настроение аз бях. 

 

Обичам да те виждам как се смееш,

така силно топлиш моята душа. 

Откакто те намерих, направо грееш

и ме правиш най-щастливия на света!

 

Преди да те видя, чувствах че те познавам вече,

преди да се влюбя в теб, обичах те аз.

Съдбите ни се бяха докоснали вече, 

ще те обичам до сетния си час!

 

Не крия, че безумно те обичам,

не крия, че съм влюбен аз в теб.

И никога не ще отричам, 

че аз обичам само теб!

© Димитър Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??