Чувствам се жива.
Чувствам се щастлива.
Чувствам, че обичам.
Чувствам, че той е всичко.
Един човек ми върна вярата.
Един човек ми показа какво е любов.
Един човек за мен е всичко.
За него живея и плача.
И ако той някой ден спре да ме обича,
ще изтръгна сърцето си чисто,
че и за него втори не ще има,
че за нас той е едничко.
© Бени Todos los derechos reservados