За него
Ти си далеч, а ръцете ми те търсят,
сърцето желае да усети нежността,
желае да усети теб...
Ела - тази болка е непоносима,
покажи, че още се интересуваш,
докажи красивите си думи...
Не позволявай любовта да си отиде,
тя е лъч надежда, който ти ми даде,
който сърцето ми пази дълбоко...
Този огън ти разпали в мен
и мисля всеки миг за теб,
мечтая за гласа ти, милите очи
и за онези малки нещица, които ми разкри...
Нуждая се от твойта топлина,
от обич истинска и чиста,
защото самотата идва с тихи стъпки,
раздирайки, убивайки душата...
© Жаклин Борисова Todos los derechos reservados