11.12.2007 г., 16:33 ч.

За него 

  Поезия
889 0 2

За него

Ти си далеч, а ръцете ми те търсят,

сърцето желае да усети нежността,

желае да усети теб...

Ела - тази болка е непоносима,

покажи, че още се интересуваш,

докажи красивите си думи...

Не позволявай любовта да си отиде,

тя е лъч надежда, който ти ми даде,

който сърцето ми пази дълбоко...

Този огън ти разпали в мен

и мисля всеки миг за теб,

мечтая за гласа ти, милите очи

и за онези малки нещица, които ми разкри...

Нуждая се от твойта топлина,

от обич истинска и чиста,

защото самотата идва с тихи стъпки,

раздирайки, убивайки душата...

 

© Жаклин Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??