27 jul 2016, 23:12

За него 

  Poesía
421 0 2

Моля те не спирай да ме търсиш....

 

Когато не очакваш да се случат,

тогава идват важните неща,

когато си лежиш в леглото сгушен,

когато пак проклинаш любовта,

когато тръпнещ от обида,

очакващ всеки удар нов,

когато чакаш пак да си отида,

а аз ти давам своята любов,

когато разбереш го се усмихваш

и галиш нежно моите страни,

тогава във ръцете ми притихваш

и във съня нашепваш тихо „Остани”…

Тогава ще съм с теб и днес, и вече

и ще те чакам тихо, кротко у дома,

защото знам – за мене си обречен

и знам, че ще те чакам до смъртта.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красива, искрена и талантливо сътворена творба! Браво!
    Благодаря за възможността да я прочета, Яна!
    Поздрав от сърце и прегръдка за творбата!
  • Красиви стихове! Браво, Яна!
Propuestas
: ??:??