29 ago 2014, 20:55

За нея 

  Poesía » De amor
425 0 0

Какви коси!

По-меки от сатен,

от вятъра вълни,

по-хубави от ден!

 

Парещи искри!

По-ярки от лъчи.

Сърцето ми стопи

с прекрасни две очи.

 

А таз усмивка!

Напомня ми за рай,

мека, жадна, пивка

ме топли до безкрай!

 

Искам те за мен!

Най-сладката забрава!

Един откраднат ден

любовта си заслужава.

 

Нека да е порив,

да бъде тя такава,

че някъде от горе

Бог да ни прощава.

 

© Георги Бъчваров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??