30 oct 2010, 18:10

За нея 

  Poesía » Otra
554 0 3

Привлякоха ме  стиховете ù

Изпълнени с радост и малко тъга

проглеждам отново и виждам света през очите ù

тя е стихийна но много добра

светът ù е шарен пълен с капчуци и палещи жарки лъчи

не затваря вратите пред странници

................................................................................

разхождам се бавно унесен в мисли

все към вратата ù ме стъпките водят

да почукам не мога и оставам на прага ù

заслушан в дъжа и в песните

© Карлос Димостракиос Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??