Привлякоха ме стиховете ù
Изпълнени с радост и малко тъга
проглеждам отново и виждам света през очите ù
тя е стихийна но много добра
светът ù е шарен пълен с капчуци и палещи жарки лъчи
не затваря вратите пред странници
................................................................................
разхождам се бавно унесен в мисли
все към вратата ù ме стъпките водят
да почукам не мога и оставам на прага ù
заслушан в дъжа и в песните
© Карлос Димостракиос All rights reserved.