Тя е като роза, крехка и ранима, същестевременно остра и бодлива.
Тя е като огън, може да те стопли,
ако я разгневиш ще те запали.
Душа на Ангел, тяло на богиня,
коса като коприна с поглед на студена зима.
Сърце от злато под купищата лед прикрито,под маска надълбоко скрито.
В главата и бездънен океан,въображението и приказки разказва. Принцове принцеси спасяват, с дракони се преборват.
Като в книгата дебела,щастливият край е задължителен ,но дали в живота е продължителен ?!
© Женя Германова Todos los derechos reservados