23.05.2024 г., 20:08 ч.

За нея 

  Поезия » Друга
108 0 0

Тя е като роза, крехка и ранима, същестевременно остра и бодлива.

Тя е като огън, може да те стопли,

ако я разгневиш ще те запали.

 

Душа на Ангел, тяло на богиня, 

коса като коприна с поглед на студена зима.

Сърце от злато под купищата лед прикрито,под маска надълбоко скрито.

 

В главата и бездънен океан,въображението и приказки разказва. Принцове принцеси спасяват, с дракони се преборват.

 

Като в книгата дебела,щастливият край е задължителен ,но дали в живота е продължителен ?! 

© Женя Германова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??