В мигът когато осъзнаеш...
Че друг живот живееш вече!
Че ти не си тоз който беше!?
Ти друг си вече, друг си вече...
Тези думи в теб,
повтарят се със ехо!
Във старото ти тяло -
с мисъл нова се е сляло
новото начало.
И след травмата голяма!?
На теб се дава втори шанс!?
Да бъдеш чист пред близки
и пред Бога.
За новото начало
и за втория ти шанс!
© Ангел Todos los derechos reservados