16 ago 2017, 8:11

За облаците 

  Poesía » Del paisaje
572 0 0

ЗА ОБЛАЦИТЕ

 

Заблъскаха се облаците във небето

И стана страшна крамола.

Тъмата облачна се плъзна по полето

И дъжд заплиска в близките села.

 

Светкавици разсякаха със гръм простора

И пукотът им ясно проехтя.

И някъде съвсем наблизо в двора,

могъщата енергия се вля!

 

14.08.2017г. Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??