16 авг. 2017 г., 08:11

За облаците 

  Поэзия » Пейзажная
736 0 0

ЗА ОБЛАЦИТЕ

 

Заблъскаха се облаците във небето

И стана страшна крамола.

Тъмата облачна се плъзна по полето

И дъжд заплиска в близките села.

 

Светкавици разсякаха със гръм простора

И пукотът им ясно проехтя.

И някъде съвсем наблизо в двора,

могъщата енергия се вля!

 

14.08.2017г. Драгойново

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??