18 dic 2008, 7:02

За Плами 

  Poesía » De amor
656 0 1
Срещнах те в дванадесет посред нощ,
беше тъмна и мрачна нощ.
Ти озари и изпълни ми душата
само с една усмивка на устата.
Сънчо те наричах
и тайничко си те обичах.
Твоите очи искрящи
бяха като самодива тъй прекрасни.
Беше също ти така добричка
с ангелско сърчице и медено гласче. 
Ден след ден час по час заедно ти и аз,
крачехме в едно в името на приятелството ни добро.
Приятелко ти най-добра, с ангелска душа,
ти за мен си всичко на света.

 

© Мирослав Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??