7 abr 2021, 11:54

За поезията 

  Poesía » Filosófica
299 0 0

Поезията умее да сбъдва случването

и да изпада не-традиционно в тъждество.

Всички стадии на непримиримието

захождат изначално, а не в изход.

 

Кодът й набавя своеволно логика,

когато чувствата се изхабят от мисълта.

Допълва се навременно и неизбежно,

за да се постигне в самата себе си.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??