21 abr 2007, 11:44

За пореден път 

  Poesía
507 0 3
              За пореден път

 

За пореден път взимам аз молива,

за пореден път ти си ми в главата,

за пореден път за болка аз ще пиша,

за пореден път за тебе аз ще пиша.

 

Пиша дума след дума, а има ли смисъл?

Тези стихове не ще те върнат, не ще си пак в моите прегръдки.

Ах, безмислици отново пиша! Искал съм с теб да бъда!

Няма ли най-накрая да проумея,

ти веч не ме обичаш!

 

И отново безвкусно е всичко

и  отново е сиво ежедневието.

Отново ли, отново пиша аз за теб!

И отново сърцето ти не ще отвърне!

 

Ех, съдба жестока, защо постъпи ти така!

Защо, защо я накара тя да ме разлюби!

Толкова ли завидя, или всичко бе игра?

Ех, съдба, толкова ли завидя ?

 

Аз отново се връщам назад, виждам всичко.

Отново смея се и плача редом до теб!

Изхвърли ме от живота си ти,

а от сърцето, или точно затова, затова ли всичко вършиш?

 

Прости ми, само това искам.

Прости ми, само това бленувам.

Прости ми, нека си ида в мир!

Прости ми, че ОБИЧАМ ТЕ !

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Бобо знам как се чувстваш и аз чувствам почти по - същия начин...само дето тъгувам по един приятел който никога няма да се върне...приятел на който много държаш...и пред който се кълнях няма да го нараня... но го направих и всеки ден съжалявам!!!Но не мога да го върна няма да ми обърне никакво внимание и взех да го приемам колкото и да боли!Приеми го и ти!
  • Не се натъжавай!Любовта ще дойде пак,по-силна и истинска!
  • Еех, тази любов!!!
    Не страдай толкова!
    Има я отново и отново!
    Усмихвай се!
Propuestas
: ??:??