21 jun 2009, 22:52

За последно 

  Poesía
654 0 17

 

 

 

 



Краят се губи

      във няколко капки сърце.





Мракът през сълзи се ражда,

            вятърът не може да диша.





Струи феерична печал

                 през вълни изкорубена

                                                         нежност.




Избликва в нощта безответност.

                                                            И жал.




Безнадеждност вали.





И светът се руши

                               за последно.




 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??