За последен път ела, дори за малко във съня.
После, ако искаш, си тръгни
и никога не се завръщай!
За последен път ще кажа...
За последен път ще те прегърна...
За последен път и назад не ще се върна.
Само тихичко понякога ще плача
и ще си спомням с горчива наслада.
Ала в съня си отново не ще те извикам,
защото зная предварително края.
За последен път ще те обичам с нежност,
за последен път във вярност ти се вричам.
И после, после ще си тръгна.
И в съня си не ще те върна.
Мислите ми тъй жестоки от ума си ще прогоня
и на тяхно място друг в съня си ще извикам,
но дали ще мога него тъй силно да обичам...
© Благослава Георгиева Todos los derechos reservados