19.12.2013 г., 21:25 ч.

За последно 

  Поезия » Любовна
880 0 2

За последен път ела, дори за малко във съня.

После, ако искаш, си тръгни

и никога не се завръщай!

За последен път ще кажа...

За последен път ще те прегърна...

За последен път и назад не ще се върна.

Само тихичко понякога ще плача

и ще си спомням с горчива наслада.

Ала в съня си отново не ще те извикам,

защото зная предварително края.

За последен път ще те обичам с нежност,

за последен път във вярност ти се вричам.

И после, после ще си тръгна.

И в съня си не ще те върна.

Мислите ми тъй жестоки от ума си ще прогоня

и на тяхно място друг в съня си ще извикам,

но дали ще мога него тъй силно да обичам...

© Благослава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би познавам болката ти. Имах любим човек, но заради глупост го изгубих. Сега страдам всеки ден.
  • Браво! Твори!
Предложения
: ??:??