14 ago 2008, 22:14

... За приятел 

  Poesía » Versos blancos
603 0 2
 Сякаш от нечия клетка си се освободил,
сякаш от някаква болка си се изцерил,
сякаш нечий решетки си рабил,
сякаш във вечен затвор си бил...

Може би тежестта от плещите си сега си свалил,
може би онези слова вече си изгорил?
Дали отново нечия болка в душата си притаил,
дали отново мислите си от всекиго си скрил?

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??