14.08.2008 г., 22:14 ч.

... За приятел 

  Поезия » Бели стихове
601 0 2
 Сякаш от нечия клетка си се освободил,
сякаш от някаква болка си се изцерил,
сякаш нечий решетки си рабил,
сякаш във вечен затвор си бил...

Може би тежестта от плещите си сега си свалил,
може би онези слова вече си изгорил?
Дали отново нечия болка в душата си притаил,
дали отново мислите си от всекиго си скрил?

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??