Приятелите ги броим на пръсти,
и не дори на двете си ръце!
Лъжливите повеждат ни към кръста,
с усмивката на Юда, без лице!
Приятелите не отварят рани,
не ни забират нож отзад, в гърба!
До нас на ешафода ще застанат
дори да губим трудната борба !
Приятелите често са бодливи
и истините няма да спестят!
В най – тъмни нощи пак ще ни откриват!
Те светъл лъч са в този мрачен свят!
Таня Симеонова
17.11.2018 г
© Таня Симеонова Todos los derechos reservados