17.11.2018 г., 21:03 ч.

За Приятелите 

  Поезия » Философска
789 4 8

Приятелите ги броим на пръсти,

и не дори на двете си ръце!

Лъжливите повеждат ни към кръста,

с усмивката на Юда, без лице!

 

Приятелите не отварят рани,

не ни забират нож отзад, в гърба!

До нас на ешафода ще застанат

дори да губим трудната борба !

 

 

Приятелите често са бодливи

и истините няма да спестят!

В най – тъмни нощи пак ще ни откриват!

Те светъл лъч са в този мрачен свят!

 

Таня Симеонова

17.11.2018 г

© Таня Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??