"...Ти чаша нежност ми подай...
...за първата любов..."
За първата, несбъдната –
от тежки кристални чаши
Балантайнз отпивам.
Толкова кратки
двадесетминутни
платонични бяха
мечтите наши.
Дано си ти със
друга някъде щастлив.
Честит да бъде,
усмихнат и весел,
щастлив двадесет и девети!
Дано си пееш
любима песен
и пламъче в очите свети!
Дано!
Поздрави с Майкъл Джексън,
Ingrid Cup &
"I Won’t Cry
When you leave me
…for your love, for your touch…"
& "Jealousy" – Fr. Miller
и всички любими от 1982-83 год.
ЧРД, Хр.
29.08.2007г.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados