31.08.2007 г., 18:16 ч.

ЗА ПЪРВАТА 

  Поезия
465 0 2

                          "...Ти чаша нежност ми подай...

                            ...за първата любов..."

 

За първата, несбъдната –

от тежки кристални чаши

Балантайнз отпивам.

Толкова кратки

двадесетминутни

платонични бяха

мечтите наши.

Дано си ти със

друга някъде щастлив.

Честит да бъде,

усмихнат и весел,

щастлив двадесет и девети!

Дано си пееш

любима песен

и пламъче в очите свети!

Дано!

 

Поздрави с Майкъл Джексън,

 Ingrid Cup &

"I Won’t Cry

When you leave me

…for your love, for your touch…"

& "Jealousy" – Fr. Miller

и всички любими от 1982-83 год.

 

ЧРД, Хр.

 

29.08.2007г.


© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??