Сред снопчетата слънчеви лъчи
един навярно нежно ще огрее
лицето й - с невиждащи очи.
Ще го погали, тя… ще се засмее!
С гримаса ще поеме първи тен.
Ще махне с две ръчички на небето!
Ще прихне във усмихнатия ден,
а дядо… ще я гушне… до сърцето!
Юри
Йовев
Ноември
2021 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки »