10.11.2021 г., 12:18 ч.

За първи път 

  Поезия
742 12 28

Сред снопчетата слънчеви лъчи

един навярно нежно ще огрее

лицето й - с невиждащи очи.

Ще го погали, тя… ще се засмее!

 

С гримаса ще поеме първи тен.

Ще махне с две ръчички на небето!

Ще прихне във усмихнатия ден,

а дядо… ще я гушне… до сърцето!

 

 

Юри

Йовев

Ноември

2021 г.

 

© Yuri Yovev Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки »

8 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??