16 dic 2010, 21:52

За Руми 

  Poesía » Formas orientales
1325 0 4

Мевляна Джеляледин Руми -

ти със пример-слово ме покори,

не познава моето сърце

пророк-мистик по-велик...

О, Мевляна, ти си моето вдъхновение

и висше преклонение пред чудото на Аллах...

 

Ама толкоз чудесни чудеса...

немее езикът, словото свършва...

Остава само възхищение,

има и още, и още...

 

И пак има само преклонение

пред Космическото творение...

© Есфир Асфар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??